JAC (heel Vlaanderen)

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de JAC's zelf.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.

06.04.17

Zorg: vroeger en nu

We hebben ons als CAW in 2014 in een gebouw met een verhaal gevestigd: het Oud Moederhuis in Mechelen. Decennialang zijn hier kinderen geboren, was dit een plek van vreugde en verdriet. Maar het Oud Moederhuis had nog een andere functie tijdens Wereldoorlog II.

13.03.17

De CAW’s (centra algemeen welzijnswerk) vinden dat het hulpverleningsaanbod in Vlaanderen nog onvoldoende bekend is. Ze voeren daarom net als vorig jaar een campagne om dat aanbod in de kijker te zetten bij het brede publiek.

07.03.17

De OCMW's (Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn) en de CAW's (Centra voor Algemeen Welzijnswerk) gaan beter samenwerken voor een sterk sociaal beleid ten dienste van de kwetsbare burgers.

20.10.16

Een relatie moet je koesteren, maar in elke relatie kan het al eens wat minder goed gaan. Voor veel relaties kan een beetje meer tijd en aandacht voor elkaar al wonderen doen.

22.08.16

Vanaf 1 september krijgen het Volwassenenonthaal en JAC jongerenonthaal van CAW in Leuven nieuwe openingsuren. 

Pagina's

Filter

In de kijker